יום שני, 5 באפריל 2010

פוסט תותי במיוחד

מתכון מצליח וקל שיעזור לכם להעביר את הימים החמים האלה:
                                                                      קציפת תותים:


חומרים:
1 כוס תות שדה חתוך לקוביות
1/2 עד 1/3 כוס סוכר
מיץ לימון (תלוי במידת מתיקות התותים) בערך כפית
1 חלבון ביצה בטמפרטורת החדר
אופן ההכנה:
לרסק במוט בלנדר את התותים
להקציף את הפרי המרוסק עם החלבון והסוכר עד שהקצף מתחיל להתקשות ולא נופל מהכפית.
להוסיף מיץ לימון כמה שניות לפני שמפסיקים את פעולת הערבול.
להקפיא.


טיפים:
ניתן להשתמש בכל פרי אחר- אננס, מנגו, אפרסק- תפתיעו אותי...
אם רוצים לחסוך זמן ולא לחתוך פירות, יש את הקופסאות של רסק פרי קפוא של פריגת בסופר הקרוב אליכם.
אם התותים מספיק מתוקים, אפשר להשתמש בכמות קטנה יותר של סוכר וההיפך.
הכמות שמתקבלת גדולה מאוד, מספיקה לשני מיכלי פלסטיק.


טעים מאוד!!! באחריות!!



מעיל ורוד אהוב ביותר עלי- אי.ביי . הגיע עם חגורה שחורה שויתרתי עליה לפוסט הזה.
חולצת קרם- חנות טנטי בקי. התמונות לא עושות חסד לחולצה עם קישוטי קטיפה, סרטים, כפתורים- היא הכי חמודה בעולם.
ג'ינס סקיני- MELTIN' POT.
נעלי אוקספורד ורודות שכל הזמן עוצרים אותי ברחוב ושואלים עליהן- אי.ביי
עגילים- באחת החבילות שהזמנתי מאי.ביי, המוכר צירף אותן כמתנה אז החלטתי להשתמש בהן.זה ורד גדול ורוד אם לא נראה טוב בתמונה.
קשת פפיון אדומה עם נקודות- 10 שקלים בשוק.




הצטלמתי בכיכר רבין האחד והיחיד. למקום יש הרבה קונוטציות בשבילי שכן אני הולכת כמעט לכל עצרת או פסטיבל ובל נשכח מה קרה שם בנובמבר 1995. התמונות האלה הן הכי אהובות עלי בגלל הלב (כי איזו עוד עירייה תשקיע ככה ברצפה) או שאולי הורוד בשילוב הבגדים האהובים עלי גורמים לי לאוירה כיפית.







וככה סיימנו את הצילומים:

 

ולמה הייתי צריכה גלידה בסוף הצילומים? כדי להסדיר את זרם האדרנלין. מאיר הצלם העלה אותי על עץ בגובה 3 מטר!! לפרוטוקול יאמר שזה היה רעיון שלי. רציתי להצטלם על הצד אבל לא היה שם מקום לתמרון ופחדתי ליפול אז הנה התוצאה:



זאת פחית קולה שהכנתי במסגרת מבצע של קוקה קולה. קיבלתי אותה הביתה עם שליח בחינם!
תודה רבה קוקה קולה!


נשיבוקים ותותים לבינתיים.

7 תגובות:

  1. אכן הכי כיפי!
    הכי כיף לבוא לתמר הביתה ולגמור לה את כל הקציפה!
    :)
    כשפן הנסיונות הרשמי שלה אני יכול להעיד ש(לפחות לה) יוצא ממש טעים

    השבמחק
  2. התפרעתי ויש עוד 3 פחיות בעיצובי. הבנתי שבסינמה סיטי אפשר לעשות את אותו הדבר רק עם בקבוק! והכל בחינם.

    השבמחק
  3. אני לא חושבת שקצף החלבונים יעלה טוב באותה מידה אם תקציפי אותו עם התותים. עדיף לרסק את התותים, להקציף את החלבון עם הסוכר ואז לקפל את המחית פנימה (וחלבון ביצה אחד נראה לי ממש מעט לכזו כמות של תותים, אבל זו רק אני)
    (זו אור אגב)

    השבמחק
  4. סיימת את יום הצילומים כמו שצריך (-:

    אנסה את קציפת התותים ואעביר חוות דעת של מומחית לבקרת איכות...

    מצליחה להעביר את הכיף, תמשיכי להינות ולשתף.

    הילה

    השבמחק
  5. אור החמודה! בפעם הבאה שאעשה לי קציפה אני אנסה את השיטה שלך. בינתיים זה יצא לי טוב.

    השבמחק